Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Infoavonden voor 12-jarigen

Volgend schooljaar is het zover. Dan zet je de stap naar de ‘grote school’. Je stapt over van de basisschool naar het middelbaar.

Heel wat leerlingen en ouders hebben hier vragen rond: welke vakken zullen er gegeven worden? Moet je een studierichting kiezen vanaf het eerste middelbaar? Welke studierichtingen zijn er dan? Hoe zit het met al die verschillende leerkrachten? Wat als ik bang ben dat ik het niet goed zal doen voor een bepaald vak?

De Grenslandscholen willen er voor zorgen dat jullie goed geïnformeerd jullie keuze kunnen maken. We nodigen jullie dan ook graag uit op één van onze gezellige infoavonden over de overstap naar het secundair onderwijs. Samen met het CLB zorgen we ervoor dat jullie klaar zijn voor deze grote stap.

De infoavonden vinden plaats op de volgende momenten/locaties:

GRENSLANDSCHOLEN CAMPUS MENEN – Vander Merschplein 54, 8930 Menen
DINSDAG 7 FEBRUARI – 18u30

GRENSLANDSCHOLEN CAMPUS WERVIK – Hellestraat 15, 8940 Wervik
DONDERDAG 9 FEBRUARI – 18u30

Verwacht jullie niet aan een saaie bedoening. We maken het leuk en gezellig met een drankje en een knabbeltje, we zorgen voor wat interactie en we geven jullie allemaal de nodige ruimte om al jullie vragen te stellen.

Wie graag meer wil weten over de Grenslandscholen, onze EigenWIJZE en kwaliteitsvolle aanpak, onze vernieuwende studierichtingen en onze buitengewone leer- en leerlingenbegeleiding mag deze infoavonden niet missen!

Wie er niet bij kan zijn kan ook steeds contact opnemen met ons. Dan maken we een afspraak op een moment dat het jou het beste past of komen wij langs bij jou thuis om alles piekfijn uit te leggen.

We kijken er naar uit om jou binnenkort te mogen ontmoeten, en wie weet… misschien word je volgend schooljaar wel een onderdeeltje van onze trotse Grenslandfamilie!

image_print
Dit werd gepost op woensdag, februari 1st, 2017 omstreeks 08:41