Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Een strijd voor vrijheid en FairTrade!

image_pdfimage_print

De leerlingen van het derde en vierde jaar Sociaal-Technische Wetenschappen namen deel aan een wedstrijd van stad Menen over eerlijke handel. Een externe jury zal alle inzendingen beoordelen en het resultaat wordt zaterdag 2 december om 11u kenbaar gemaakt tijdens een evenement op de markt van Menen. We hopen natuurlijk dat jullie dan allen massaal aanwezig zijn om onze leerlingen te steunen. U mag de video natuurlijk ook zoveel mogelijk delen met familie, vrienden en kennissen!

Hieronder kunt u het resultaat bekijken

Kunt u de video niet bekijken op uw smartphone of tablet? Probeer dan deze link. 

Dit werd gepost op maandag, november 6th, 2017 omstreeks 13:45