Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Oldtimermeeting en optreden The MG’s Brothers tijdens opendeur op zaterdag 30 maart

image_pdfimage_print

Futura gooit op zaterdag 30 maart 2019 van 10.00 tot 12.00 uur zijn deuren open op het Vander Merschplein 54 in Menen.

Kom kennismaken met passie, talent en diversiteit!

Ter hoogte van de hoofdingang aan het Vander Merschplein 54  wordt een oldtimermeeting georganiseerd, een initiatief van onze werkman Nicolas Minne.

De vakgroep levensbeschouwing laat de bezoekers bij het onthaal hun ecologische voetafdruk berekenen.

Onze leerlingen gidsen de bezoekers doorheen het schoolgebouw waarbij jullie onze leerlingen en leerkrachten live aan het werk kunnen zien tijdens één van de lesjes/workshops wiskunde, Engels, Latijn, gedrags- en cultuurwetenschappen, STEM/CLIL, Art&Act, huishoudkunde en Nederlands in Okan.

In onze sportzaal kan je deelnemen aan de module Sportmix.

De leerlingen van Eventmanagement stellen hun mini-onderneming en Jieha onderneming voor.

Het directieteam geeft jullie graag tekst en uitleg bij de aanpak van de modernisering van de 1ste graad secundair bij futura.

We voorzien verschillende infostandjes waarbij onze leerkrachten de bezoekers te woord staan over het aanbod ASO, TSO, BSO en duaal in de 2de en 3de graad.

Ook de collega’s van de Academie in Menen tekenen present met een infostandje.

Via de nieuwe module ‘journalistiek’ brengen enkele leerlingen de hele voormiddag verslag uit over de opendeurvoormiddag op onze facebookpagina.

De mediatheek wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Bistro futura’ waar je terecht kan voor een hapje en drankje en ondertussen kan genieten van een sfeervol aperitiefconcert door The MG’s Brothers.

We hopen jullie te verwelkom komende zaterdag 30 maart 2019 van 10.00 tot 12.00 uur bij futura Vander Merschplein … waar talent in beweging is in de wereld van morgen!

Dit werd gepost op zaterdag, maart 23rd, 2019 omstreeks 22:20